Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Åk på sommarkryssning med Maria.com!

Maria Bingo paradiskryssningMaria.com bjuder ett urval av sina casinomedlemmar på en lyxig paradiskryssning med Birka Paradise nu i sommar. Via tävlingen “kryssning 2013!” kommer 12 vinnare att få chansen att ta med sig varsin vän på en trevlig Ålandstur i slutet av augusti. Vill du bli en av vinnarna?

Birka Paradise är ett kryssningsfartyg som gör olika kryssningar i Östersjön. Fartygets standardtur avgår från Stockholm och har Åland som destination. Det är denna tur som du har möjligheten att få följa med på tillsammans med en vän. Allt du behöver göra för att få kryssa i den vackra skärgården mellan Stockholm och Åland, är att spela bingo för 500 kronor och skriva en motivering om varför just du ska få vinna tävlingen.

Du behöver göra din insättning och spela för minst 500 kronor innan den 18:e juli. Då avslutas kampanjen och 12 vinnare kommer att utses. Dessa kontaktas på Maria Bingos kampanjsida för kryssningen den 19:e juli 2013.

Paradiskryssning Maria BingoParadiskryssningen avgår den 29:e augusti från Stockholm och kommer åter till Stockholm på eftermiddagen den 30:e augusti.

I kryssningspriset ingår såväl bussresa till och från Stockholm, en tvåbäddshytt, välkomstdrinkar, middag, frukost och underhållning, spel och tävlingar. På båten kommer även representanter från Maria att finnas på plats som du givetvis får träffa och umgås med.

Jag har själv kryssat med Birka Paradise och kan definitivt rekommendera en tur. Middagarna på båten brukar vara ljuvliga men det bästa är definitivt frukostbuffén. Den är nästan bättre än en bingo bonus! Där finns verkligen allt och lite till och du kan äta dig mätt för flera! Det rekommenderas emellertid inte då matkoman brukar förstöra strandhänget…

Birka Paradise erbjuder faktiskt ett riktigt läckert strandhäng med konstgjorda solar och en egen playa! Solarna värmer och när det blir för hett, så finns det en stor pool att svalka sig i! Dessutom finns det en spa-avdelning när du vill koppla av och skämma bort din kropp ordentligt!

Om du vill ge dig själv en extra semester i år, så tycker jag definitivt att du ska försöka vinna en av de 12 platserna på Birka-kryssningen. Se därför till att satsa 500 kronor på bingo och skicka in en motivering till [email protected] om varför just du ska få vinna. Gör det så snart du kan, kampanjen avslutas redan imorgon!

Klicka här för att delta i kampanjen – registrera ett konto och få 50 kr att spela för och 100% insättningsbonus upp till 1000 kr! 

Posted in Maria Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *