GD Star Rating
loading...

Aha Bingo

ahaBingo är en mycket trevlig och liten svensk bingosajt som tar väl hand om sina spelare. Som ny medlem får du som ProvaBingo-besökare 100 kronor gratis att spela för samt 100 kronor extra i bonus när du gör din första insättning. Bingosajten skapades 2007 och har sedan dess lockat spelare från hela norden. Till ahaBingo kommer bingofans som vill njuta av bingo till hundra procent. Sajten har nämligen satsat helt och hållet på bingo och erbjuder över nio olika bingorum! Spelen är av högsta klass och tillåter noll fusktolerans. Bingobollarna med dess nummer slumpas nämligen fram via en slumpgenerator som är Internets motsvarighet till bingohjulet.
 
Förutom spelglädje bjuder ahaBingo även på ett glädjefyllt community. Där kan spelare träffa nya och gamla vänner och tillsammans diskutera allt som hör bingo och livet till. Du kan skapa din egna blogg och lägga upp fotoalbum och göra en personlig presentation som visar vem du är bakom ditt valda bingoalias. Vill du kan du även besöka de andra spelarnas profilsidor och där skriva meddelanden i deras gästböcker. AhaBingo har även ett forum i vilket du hittar många trådar som kan hjälpa dig att bli en riktig bingovinnare. Annan hjälp finner du på ahaBingos hjälpavdelning där du kan ställa dina frågor till kundtjänst via telefon, mejl och chatt.
 
Bland ahaBingos många och spännande funktioner återfinns en unik valmöjlighet att välja utropare. Fyra av de nio bingorummen har nämligen en känd profil som får agera bingoutropare, precis som i en vanlig, fysisk bingohall! Per Morberg, Maria Montazami, Gert Fylking och Mads Mikkelsen är några av de kända profiler som agerar bingovärdar på sajten och som sprider stjärnglans (och bingovinster!) bland bingospelen.
ahabingo förstasida Förstasidan (klicka för att förstora)
ahaBingo registrering Registrering (klicka för att förstora)

ahaBingo Bonus – få 100 kr fritt att spela för + 100 kr insättningsbonus

Nya ahaBingo-spelare belönas med 100 kronor gratis att spela för så snart de registrerat sig. Gör du sedan en insättning så får du ytterligare 100 kr i bonus!

Såhär enkelt registrerar du dig på ahabingo

  • Gå till ahabingo.com/se/. Klicka på ”Bli medlem nu. Få 50 kronor att spela för!” (50 kr är deras vanliga bonus, du får 100 kr genom oss).
  • Fyll i namn, adress och övriga personuppgifter under ”Berätta om dig själv”. Därefter väljer du användarnamn och lösenord och klickar sedan på ”Skapa konto”.
  • Ditt konto är skapat och ahaBingo har skickat ett välkomstmejl med information och bonusar till den mejladress som du angav i registreringen.
  • Logga in på ditt spelkonto och börja spela!

Säkra insättningar på aha bingo

ahaBingo är en seriös bingosajt som prioriterar säkert nöje framför allt annat. Alla insättningar och uttag är därför säkra så du behöver aldrig oroa dig för att din insättning eller utbetalning ska hamna i fel händer. Tyvärr erbjuds du som medlem bara två betalningssätt; VISA och Mastercard, men det är fullt förståeligt då sajten är relativt liten och har få aktiva spelare.

ahabingo spel

ahaBingo satsar till hundra procent på bingo och det har lagts ner både hjärta och själ i det bingoutbud som erbjudes. Spelen känns personliga och med hela nio olika bingorum finns det gott om spelglädje och bingokärlek att ta del av. Speltyperna på är variantbingo, klassisk bingo och mönsterbingo som kan spelas i bingorum som M som i Maria, Maxitrippeln, Nordic 60 och 2012. Istället för att lägga vikt på minispel och andra spelalternativ har man på ahaBingo skapat spelvariation genom att lägga till nya och innovativa funktioner. I de ovan nämnda spelrummen tilldelas du kända profiler som agerar bingovärldar. I rummet 2012 är den kända tv-kocken, skådespelaren och programledaren Per Morberg din personliga värd och i M som i Maria läses bollnumren upp av ingen mindre än den karismatiska Maria Montazami!
 
En annan rolig funktion är turnummerfunktionen. Den gör det möjligt för dig att välja dina egna nummer till bingobrickan. Genom att fylla i dina turnummer så slumpas de ut över olika bingobrickor. Detta är en helt ny funktion som inte återsetts hos någon annan bingosajt på nätet. Andra roliga inslag på ahaBingo är deras härliga community där ahaBingos bingospelare från hela norden samlas. I Communityt pratas det om högt och lågt och via profilsidorna kan medlemmar publicera foton och texter och skriva personliga presentationer samt chatta eller posta gästboksinlägg.
 
Sammanfattningsvis skulle vi på Provabingo.se säga att vi gillar ahaBingo mycket. Om det är bingo du är ute efter är det här sajten för dig. Du får ett brett spelutbud, roliga funktioner, generösa vinster och överraskande bonusar i ett snyggt format med härlig atmosfär. Så mycket bättre kan det knappast bli!

Kundtjänst

AhaBingos kundtjänst är oerhört vänliga och kunniga. Det är ett litet gäng som via telefon, mejl och chatt hjälper dig som är medlem på ahaBingo. Vill du få direkthjälp kan du vända dig till kundtjänst mellan klockan 08:00-24:00. Du hittar alla telefonnummer och mejladresser under ahaBingos hjälpavdelning som återfinns under fliken ”Hjälp”.
 
AhaBingos kundtjänst är oerhört vänliga och kunniga. Det är ett litet gäng som via telefon, mejl och chatt hjälper dig som är medlem på ahaBingo. Vill du få direkthjälp kan du vända dig till kundtjänst mellan klockan 08:00-24:00. Du hittar alla telefonnummer och mejladresser under ahaBingos hjälpavdelning som återfinns under fliken ”Hjälp”.

Positivt och negativt

+ 100 kr gratis + 100 kr insättningsbonus till alla nya medlemmar.
+ Roliga och unika funktioner med kändsutropare och turnummer.
+ Lättnavigerad spelsajt med rolig variant-, mönster- och klassisk bingo.
+ Trevligt community där gamla och nya vänner kan mötas.
+ Otroligt bra kundtjänst.

3 populära spel

Klassikern Klassikern
I Klassikern spelas klassisk bingo med dansbandsfavoriten Christer Sjögren som nummerutropare. Han guidar dig genom spelet till de stora vinsterna och har du tur dansar du dig fram till den stora jackpotten som dras inom 10 bollar!
Supervarianten Supervarianten
Sköna Timbuktu är värd för Supervarianten och bjuder på härlig bingo med en jackpott som dras inom 52 bollar. Med Timbuktu som värd löser sig allt och någon hjälpande fallskärm behövs knappast. Livet är fint i detta bingorum så passa på att njuta så snart du får tillfälle!
M som i Maria M som i Maria
Maria Montazami kan mer än bara puffa till kuddar och sprida ut tofsar, hon kan med sin härliga dialekt och uppe-bland-molnen-filosofi även ropa ut storvinster i bingorummet M som i Maria. Här står det härliga till och du får ta del av lika mycket mys som roliga citat och spännande chattverksamhet!

Nyheter


Aha Bingo, 9.0 out of 10 based on 4 ratings