Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

25 000 kr delas ut i Bingobalunsen hos Jackpotjoy

Söndagen den 20 september är definitivt ett datum att skriva upp i kalendern. Då är det nämligen dags för ”Bingobulansen” hos Jackpotjoy. Spelet körs bara en gång i månaden, så missa inte chansen! Du har nämligen chans att en del av 25 000 kronor. Sätt alarmet så du inte missar det här.

Bingobalunsen

Okej, så Jackpotjoy delar ut 25 000 kronor. Hur gör du för att ta del av pengarna, då? Såhär ser priserna ut:

Full bricka: 5 000 kronor
4 rader: 5 000 kronor
3 rader: 5 000 kronor
2 rader: 5 000 kronor
1 rad: 5 000 kronor

Det här bingorummet är alltså bara öppet den 20 september. Det öppnar klockan 20.45, så se till att du är på plats hos Jackpotjoy då! Om jag vore du skulle jag ställa klockan på en gång. Priset är 5 kronor per bingobricka. Du hittar rummet under fliken ”Bingobulansen” i bingolobbyn när det är dags.

Jackpotjoy bonus

Om du inte är medlem hos Jackpotjoy ännu kan du registrera dig redan nu, så är du redo när Bingobulansen öppnar! Registrerar du dig idag via länken nedan får du 120 kronor helt gratis att spela för! Ange bara vår unika bonuskod ”PB120FREE” när du registrerar dig, så blir pengarna dina!

Om du vill fortsätta spela för riktiga pengar får du en insättningsbonus första gången du sätter in pengar. Bonusen är på 200 procent och gäller upp till 2000 kronor. En riktigt generös bonus, med andra ord! Sätter du in till exempel 500 kronor får du hela 2000 kronor att spela för.

Kom ihåg att du även kan du extrapengar om du tipsar en vän som börjar spela hos Jackpotjoy. Din vän får en insättningsbonus och du får 250 kronor extra att spela för. Hur bra som helst! Registrera dig idag hos Jackpotjoy och gör dig redo för Bingobulansen!

Registrera dig idag och få 120 kronor gratis!

Posted in Jackpotjoy, Jackpotjoy Bingo |

Comments are closed.