Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

100 kr gratis bingo

Det blir förvisso inte riktigt lika mycket spänning när man inte spelar med sina egna pengar men att spela gratis bingo har helt klart sin charm! Den största fördelen är nästan att det är smidigt men det är ju en minst lika stor bonus att man inte kan förlora någonting 🙂 På ett par minuter är man igång och har man tur så kan man ju kamma hem storkovan utan att behöva satsa en enda krona, funkar ofta så på alla sajter som erbjuder bonusar. Kollar man runt på olika bingosajter så brukar man kunna hitta olika stora bonusar, ibland så mycket som 100 kr gratis bingo på nätet!

Klicka här för att få dina 100 kr gratis bingo på nätet!

Utopia Bingo ger dig 100 kr gratis bingo på nätet

Utopia Bingo är den bingosajt som toppar ligan när det kommer till gratis bingo. Här räcker det med att man registrerar ett konto som inte tar mer än ett par minuter och sen är man igång. 100 kr gratis bingo direkt ner i bingoplånboken! Du kan dessutom testa andra spela än bingo på nätet om du vill. Här finns både skraplotter och roliga enarmade banditer!

När du känner dig redo för att göra en riktigt insättning så kan du dessutom räkna med 100% bingobonus på den första insättningen och sen minst 20% bingobonus på alla dina kommande insättningar! Utopia Bingo är en riktigt generös bingosajt!

Klicka här för att få dina 100 kr gratis bingo på nätet!

Posted in Utopia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *