Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

100 kr gratis att spela för

Alla känner vi ju igen den där känslan när man sticker ner handen i fickan och känner något som prasslar. Första tanken som slår en är att det är en sedel men man vet inte säkert och man vet inte vilket valör. Man plockar genast upp papperslappen och när man ser att det är en sedel spelar det i princip ingen roll vad det står på den, man blir alltid lika glad! Precis så kan det vara när man spelar bingo på nätet, man kan få 100 kr gratis att spela för!

Bingo på nätet – 100 kr gratis att spela för

Utopia Bingo är bingosajten som du ska kika in på om du gillar känslan jag precis beskrivit. Här får du 100 kr gratis att spela för bara du registrerar ett konto. Det tar inte mer än ett par minuter och sen kan du vara igång och spela både bingo på nätet, skraplotter och roliga enarmade banditer. Du behöver inte fylla i några kontonummer eller något annat krångligt utan det räcker med användarnamn, välja lösenord och en mailadress.

När du väl gör din första insättning så är Utopia Bingo ett väldigt bra val då också. Du får 100% bingobonus på din första insättning upp till 2000 kronor och sen får du 20% bingo på alla dina kommande insättningar. Oavsett om du vill spela för riktiga pengar så kan du ju alltid börja med att hämta dina 100 kr gratis att spela för! Kolla här om du letar efter fler erbjudanden om gratis bingo?

Klicka här för att hämta din bingobonus hos Utopia Bingo

Posted in Utopia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *