Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

1 TG-onsdag på William Hill Bingo

1TG-onsdag på William Hill BingoDet finns massvis av trevlig bingounderhållning på nätet och ibland kan det vara svårt att välja vilken sajt och vilket spel du ska satsa på. Idag och alla andra onsdagar så är det emellertid lätt – då väljer du med fördel att spela på William Hill Bingo eftersom sajten låter dig vinna – trots att du förlorar!

William Hills 1TG-bingo anordnas varje onsdag i Sällskapsrummet, ett av bingosajtens mest välbesökta och populära bingorum. 1TG-bingo innebär att den spelare som har ett nummer kvar när det blir BINGO får vinst i alla fall. Just nu är ersättningen en kontantvinst på 5 kronor. Om du sitter med bingobrickan och snopet får se vinstpotten gå ut när du endast har ett nummer kvar till fullt hus, så kan du lugnt se fram emot att få en bonusvinst värd 5 kronor.

5 kronor låter kanske inte som den största bingovinsten genom tiderna och det är det heller inte men det är fortfarande en trevlig bonusvinst som 1TG-spelare inte vanligtvis brukar få när de spelar i Sällskapsrummet. Se till att besöka Sällskapsrummet idag om du vill ha en extra chans att få se ditt bingokonto plussas. Förhoppningsvis lyckas du bli först med fullt hus men det är alltid trevligt att veta att du även har chans att vinna om du har en siffra kvar till fullt hus.

Sällskapsrummet är bara öppet för William Hill bingos medlemmar – så se till att registrera ett konto idag om du vill få tillträde. Just nu får medlemmar en trevlig välkomstbonus när de ansluter till sajten. Registrerar du dig via länken nedan så kan du se fram emot att få 400 kronor i bonus. På din första insättning så får du nämligen 300% extra på din första insättning på 100 kronor. Så fort du satt in 100 så fylls ditt spelkonto på med ytterligare 300 vilket totalt ger dig 400 spänn. Visst låter det bra?

Klicka här och bli medlem på William Hill idag!

Posted in William Hill Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *